TLTC Link Kısaltma Sitesi

TL.TCTürkçe Link Kısaltma Sitesi

Yeni Türkçe link kısaltma sistesi hakkında biraz bilgi verelim. Son zamanlarda oldukça popüler haline gelen link kısaltma siteleri arasına bir yenisi daha eklendi. TLTC Link kısaltma sistemi ile link kısaltarak para kazanmanız mümkün.

TL.TC Hakkında

Türkçe Link Kısaltma Sistemi
2005 yılında KonyaDesign olarak reklam,tasarım,seo alanında hizmetler verdik. 2015 yılında yeni güncel ve ziyaretçileri yormayacak bir url kısaltma sistemi için kolları sıvadık. 2016 ocak ayının başında link kısaltma reklam ve tanıtım için isim arayışı içerisine girdik. 2 harfli akılda kalıcı ve bizim içimizdeki duyguları yansıtacak bir isim bulduk. TL.TC
1 yıldır ücretsiz link kısaltma hizmeti veren sitemiz artık tıklama ve reklam göstererek kazanç sağlayabileceğiniz bir site haline dönüştü. Sitemize ilgisi olan yada olmayan herkes katılabilir. Amacımız hem reklam yaparak reklam verenlerin reklam ihtiyacını karşılamak hemde internette zaman harcayan kardeşlerimizin zamanını iyi değerlendirmesini sağlamak. Sponsor reklamlar ve yönlendirme tabanlı reklamlar ile yayıncı üyelerimize para kazandırmak.
Reklam verenler ile yayıncıların bir hesapta yönetilemesine olanak sağlayan sistemde ister yeni bir kampanya oluşturarak web sitenizin reklamını yapabilir ister link kısaltarak gösterim bazlı para kazanabilir. Tavsiye sistemimizde mevcuttur. Arkadaşlarınızı sitemize tavsiye ederek onların da kazançlarından belirli bir oranda kendiniz kazanabilirsiniz.
Türk Lirasını simgeleyen TL olarak düşünülebilir. Yine Tools Link (bağlantı araçları) karşılığı olarakda düşünülebilir. .TC uzantılı domain tercih etmemizin nedeni ise Türkiye'de kullanımı oldukça yaygınlaşan .tc uzantılı domain bize en yakın olarak Türkiye Cumhuriyeti gibi düşünmemiz tercihimiz oldu. Logomuzu ve kurumsal kimlik çalışmalarımız tamamladık. Sosyal medya uzantılarımızı, forum ve sitelerde üyeliklerimizi aldık ve bizlere katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Kırmızı beyaz renkleriyle logomuzu oluşturduk. Ortada yuvarlak içerisinde kırmızı bir nokta ve birbirine paralel  adet çizgi bulunmaktadır. Kırmızı nokta sitemizin tüm dünyaya etkili bir şekilde hizmet vermesi ve dünyayı kucaklayan herkese kapısını acan samimi bir kimlik oluşturduk. Dünya çevresinden çıkan çizgiler bizim bağımsız bir yapı olduğumuzu ve hiç bir etki ve tesir altında olmadığımızı simgelemektedir.

Link Kısalt

Siteye Git

sIKÇA SORULAN SORULAR

NASIL ÜYE OLURUM
Siteye giriş yaptıktan sonra HESAP OLUŞTUR düğmesine tıklayarak gerekli bölümleri doldurun. Kullanıcı adınızı belirledikten sonra Gerçek ve kullandığınız bir mail adresi girmeniz gerekir. (Aktivsyon Maili).
NASIL LİNK KISALTIRIM
Üye olma işlemini tamamladıktan sonra panelinizde link kısaltma işlşemini yapabilirsiniz. Arçlar kısmında toplu link kısaltma ve api araçlarını bulabilirsiniz. Hızlı link kısaltma aracı ile tek seferde 20 adet linki kısaltabilirsiniz. Api anahtarı sayesinde sitenize entegre ederek sitenizin linklerini otomatik olarak kısaltmasını sağlayabilirsiniz.
NASIL KAZANIRIM
Kısalttığınız linkleri web sitenizden, sosyal medya araçlarından paylaşım yaparak linkinize ziyaretçi çekebilirsiniz. Kısaltmış olduğunuz linke tıklama başına ve gerekli koşullar yerine getirildikten sonra kazanmaya başlarsınız.
AKTİVASYON MAİLİ GELMEDİ?
Üyelik işlemini tamamladıktan sonra aktivasyon maili GELEN KUTUSU içerisinde yoksa GEREKSİZ (spam) E POSTA kutusunu kontrol ediniz.Yinede aktivasyon maili ulaşmadıysa destek hizmetlerinden yardım alabilirsiniz.
ÖDEME KANALLARI NELERDİR?
Tl.Tc Link Kısaltma sitesinde ödeme kanalları için çalışmalar devam etmektedir. Şimdilik BANKA HAVALESİ, PAPARA sistemlerini kullanmaktayız. ilerleyen zamanlarda yeni ödeme kanalları oluşturulacaktır.
ve daha eklenecek
SAYAÇ VERİLERİ NE KADAR DOĞRU
Linklere tıklanma ve tıklandığını gösteren sayaç sistemleri otomatik hesaplama yapmaktadır. Dışardan hiçbir müdahale ile tıklama verileri değiştirilememektedir. Bu nedenle gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Sayaç verilere tekil tıklama bazlı çalıştığı için çift tıklamaları sayaç içerisinde göstermiyor. bu nedenle sizin sayacınızla bizdeki sayaçlarda farklılıklar olabilir.
ÖDEME KANITI VARMI?
Bu bizim ödeme dekontumuz.

Yorumlar

  1. Gool.ga, İngiltere merkezli güvenilir link kısaltma servisidir.Link kısaltarak iyi kazançlar elde edebilirsiniz.
    http://gool.ga
    http://gool.ga/ref/adman

    YanıtlaSil
  2. begendim. tesekkurler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder